Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, το πρωί στις 10:00, στη σελίδα της Pets Pro Academy στο Facebook, παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την εισαγωγική ομιλία του Δρ. Καραγιάννη και στη συνέχεια ζωντανά αποσπάσματα του μοναδικού Σεμιναρίου "Kάνε ό,τι κάνω".

Η Dr. Fugazza έρχεται για πρώτη φορά στην Eλλάδα προσκεκλημένη της Pets Pro Academy - Ακαδημία Επαγγελμάτων Ζώων Συντροφιάς για να παρουσιάσει το παγκοσμίου φήμης σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο πατήστε εδώ

Για να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Pets Pro Academy στο Facebook πατήστε εδώ

Δίπλωμα Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλων

Το "Δίπλωμα Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλων" παρέχει τις γνώσεις και την απαραίτητη πρακτική εμπειρία στον κάθε σπουδαστή για να μπορεί να εργαστεί την επόμενη ημέρα της αποφοίτησης του και να αναλάβει ως επαγγελματίας όχι μόνο την εκπαίδευση σκύλων, αλλά και την πρόληψη και την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων συμπεριφοράς. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κτηνίατρος συμπεριφοριστής Δρ. Χρήστος Καραγιάννης, ο μόνος αναγνωρισμένος ειδικός στη συμπεριφορά και την επίλυση των προβλήματα συμπεριφοράς των ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα.

Δίπλωμα Βοηθού Κτηνιατρείου

Ένας καλά καταρτισμένος βοηθός κτηνιάτρου είναι το κλειδί για να κυλήσει αρμονικά η μέρα ενός κτηνιατρείου. Οι αρμοδιότητες του βοηθού κτηνιάτρου είναι ποικίλες, γι' αυτό και απαιτούν πολύπλευρες γνώσεις και εφόδια. Ο βοηθός κτηνίατρου ανά πάσα στιγμή πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό, τι καλύτερο για τη φροντίδα των ζώων που του έχει αναθέσει ο κτηνίατρος, ενώ ταυτόχρονα να έχει τις γνώσεις για να ενημερώσει τους κηδεμόνες για την καλύτερη διαβίωση με τα ζώα τους. Το πρόγραμμα σπουδών του Διπλώματος Βοηθού Κτηνιατρείου παρέχει στους σπουδαστές τα κατάλληλα εφόδια και τις γνώσεις για να γίνουν ένα αναντικατάστατο μέλος ενός κτηνιατρείου. 

Γίνε Βοηθός κτηνιατρείου