Η Ακαδημία Επαγγελμάτων Ζώων Συντροφιάς - Pets Pro Academy στεγάζεται στο Νεοκλασικό Μοσχονά, στη γωνία των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Δεριγνύ (Δεριγνύ 26), λιγότερα από 200 μέτρα, 2 λεπτά με τα πόδια, από το σταθμό μετρό της Βικτώριας.

Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας και τους κατάλληλους χώρους για την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών. Τα πρακτικά μαθήματα έχουν ως στόχο την εξάσκηση των σπουδαστών σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας και την καλλιέργεια των ικανοτήτων τους τόσο στο χειρισμό των ζώων όσο και στην καλύτερη επικοινωνία με τους κηδεμόνες. 

Η Ακαδημία Επαγγελμάτων Ζώων Συντροφιάς - Pets Pro Academy για το Δίπλωμα Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλων συνεργάζεται με το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Συμπεριφοράς Σκύλου & Γάτας στο Μαρούσι για την καλύτερη δυνατή πρακτική άσκηση των σπουδαστών.

Στους χώρους του Νεοκλασικού Μοσχονά στεγάζεται και το Κτηνιατρείο Συμπεριφοράς, το πρώτο και μοναδικό κτηνιατρείο στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την αντιμετώπιση και την πρόληψη των προβλημάτων συμπεριφοράς των κατοικίδιων ζώων, τη διαπαιδαγώγηση των κηδεμόνων πάνω στη συμπεριφορά των αγαπημένων τους τετράποδων συντρόφων και την έρευνα πάνω στη συμπεριφορά του σκύλου και της γάτας. Οι σπουδαστές της Ακαδημίας έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις εργασίες του Κτηνιατρείου Συμπεριφοράς για την περαιτέρω πρακτική τους κατάρτιση.

βοηθός κτηνιάτρου εκπαιδευτής σκύλωνεκπαιδευτης σκυλων βοηθος κτηνιατρου

 

εκπαιδευτη σκυλων βοηθος κτηνιατρου εκπαιδευτής σκύλων βοηθός κτηνιάτρου

- 10% Έκπτωση σε ανέργους και φοιτητές